Toestemming voor het gebruik van cookies

Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Bekijk ons Privacy Statement voor meer informatie.

Dichter bij een
duurzame toekomst

icoon warmteicoon stoomicoon biogas

Stoom

Biogas

Warmte

NetVerder helpt u met ontwikkelen, realiseren en onderhouden van energie‑infrastructuren voor:

Wij zijn NetVerder

Uw deskundige, onafhankelijke infra-partner voor warmte, stoom en biogas. Wij zijn een jong bedrijf met duurzame ambities. Klein en wendbaar genoeg om in deze tijd snel te kunnen schakelen. Maar ook onderdeel van de Stedin Groep-familie, waardoor wij maatschappelijk rendement als hoogste goed zien: onze winst zit hem niet in getallen, maar in een wezenlijke bijdrage aan de energietransitie.

Wij kennen de weg onder de grond net zo goed als de weg naar de juiste partners en partijen. Samen met hen ontwikkelen, realiseren en beheren we hoogwaardige, toekomstbestendige netwerken voor nieuwe energie. En maken deze voor iedereen toegankelijk, zodat zoveel mogelijk mensen en organisaties onder dezelfde voorwaarden toegang hebben tot nieuwe energie. Op die manier brengen wij de energietransitie tot bij de gebruiker. Want de wereld verandert niet ineens, groots en meeslepend. De wereld verandert in praktische, lokale stappen. En zo komen we iedere dag een stap dichterbij.

Dichter bij een duurzame toekomst.

Organogram Stedin Groep